1/10/09

Μάκης: "Τιμή μου που γράφει ο Ξηρός" - Και δεν ντρέπεσαι που το λες; Χαιρετίσματα από την μαμά του Αξαρλιάν




Ε, όχι ρε Μάκη να μας λες ότι είναι τιμή σου που γράφει στο portal σου ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ψευτοεπαναστατες-εγκληματίες όλοι τους. Με ομολογίες καταδικάστηκε ο Ξηρός και δεν μπορεί να λέμε δημόσια ότι είναι τιμή μας που γράφει στο portal ο Χριστόδουλος ο οποίος ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Θάνο Αξαρλιάν και όλους τους άλλους που εσύ θεωρείς...πολιτικά θύματα!
Με Καγιέν και με βίλα στην Εκάλη δεν γίνεται επανάσταση. Τα πήραμε στο κρανίο γιατί δικαιολόγησε τον Χριστόδουλο Ξηρό και είπε δεν είναι ποινικός!!!
Σοβαρά το ...


λες; Με 27 εγκλήματα στην πλάτη τους και δεν είναι ποινικοί; Έτσι γίνονται οι επαναστάσεις Μάκη;
Όσο για τους χθεσινούς που σε έβρισαν για τον Ξηρό (στα δικαστήρια)και από την στιγμή που ήταν αναρχικοί και υποστηριχτές των 20χρονων πρέπει να προβληματιστείς. Έχουν σχηματίσει την άποψη τους για το τι είναι ποινικό και τι όχι.

Χαιρετίσματα από την μαμά του Αξαρλιάν. Ποτέ να μην βρεθείς στην θέση της να ακούει κάποιον να θεωρεί τιμή του που γράφει στο portal o ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ δολοφόνος του παιδιού της!

Και αν έχει λόγο στο portal σου ο κάθε εγκληματίας Ξηρός, τότε δώσε λόγο και στον Γ.Παπαγιάννη που απλά σε εξύβρισε όπως λες.

Μόνο που με τον έναν έχεις κολλητηλίκια και περνάς την αγιογραφία του και με τον άλλο διασύρεσαι στα δικαστήρια(εσύ γίνεσαι ρόμπα όχι ο κάθε Παπαγιάννης που κυνηγάς).

Ξέρεις πόσα παιδιά , άστεγοι, Α.Μ.Ε.Α έπρεπε να γράφουν στην θέση του Σάββα του Ξηρού; Η πραγματικοι ήρωες και επαναστάτες της ζωής και όχι οι...λιποτάκτες της ζωής.

troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: