22/10/09

Επιτέλους μετά από 13,5 χρόνια ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο Τούρκος "δημοσιογράφος" των Ιμίων



Eπιτέλους ο Τούρκος «δημοσιογράφος» Τσεσούρ Σερτ που ατίμωσε και εν συνεχεία έκλεψε την ελληνική σημαία από τα Ίμια το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου 1996 και κατ’αυτό το τρόπο προκάλεσε την μεγάλη κρίση και όλα τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν, μπήκε, σύμφωνα με διαβεβαίωση του ΥΠΕΞ, στην εθνική λίστα ανεπιθυμήτων προσώπων!

Χρειάστηκε να περάσουν 13,5 ολόκληρα χρόνια από το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της χώρας μας και να υπάρξει το δημοσίευμα στο defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα για να αναγκαστεί του ΥΠΕΞ επιτέλους να απαγορεύσει την είσοδο του Τ.Σερτ στην Ελλάδα.

Ιδού και η...τιμητική (ατελώς) βίζα που είχε λάβει το 2005 και η φωτογραφία στην ομαδική άδεια εισόδου στη χώρα στην οποία ακόμα δεν έχει επιστρέψει την σημαία που έκλεψε.
Η είδηση για την απαγόρευση εισόδου του στη χώρα μεταδόθηκε χθες στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα από τον δημοσιογράφο Πάνο Γιδά και θεωρούμε ότι αποτελεί μία δικαίωση τόσο του defencenet.gr, όσο και όσων συνηγόρησαν να πάψει να υφίσταται το εθνικό σκάνδαλο.

Αλλά πάνω απ’όλα είναι η ελάχιστη δικαίωση των τριών παλικαριών του ελικοπτέρου ΑΒ212 «Π.Ν.21» που χάθηκε εκείνη την αποφράδα νύχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: